Sammen skal vi holde himmelen.


Sammen skal vi holde himmelen er en vakker og rørende roman om vennskap, tilfeldigheter, kjærlighet og tillit, skrevet av Ellen Fjestad. Boken vant Schibsted Forlags manuskonkurranse for barn og ungdoms bøker. Sammen skal vi holde himmelen er den første boken i en trilogi.
En regnsvart natt setter Gard seg på motorsykkelen sin, han spiller trommer i et band og har klare, blå øyne. Men motorsykkel turen går ikke helt som planlagt. For brått treffer han en svart kledd jente, Luka. Hun er en kunststudenten som egentlig er oppvokst på landet, men som nå bor i en hybel, midt i Oslo. Luka faller og skader seg. Hun skader armen sin. Men denne hendelsen er liten i forhold til alt de to sammen skal oppleve. Ulykken fører dem sammen og de utvikler et sterkt vennskap. Et vennskap som med tiden forvandles til et kjærlighetsforhold.
bildehh
Dette er en bok det virkelig er verdt å lese, en bok man rett og slett lese. Selv likte jeg denne boken svært godt, og den kan anbefales til alle som liker dramatiske, sterke kjærlighets historier. Denne historien er en historie som man kan leve seg inn i. Historien forlater ikke hjernen din før du har kommet helt til side 206 – den siste siden – og har lest det siste avsnittet.
Boken ble gitt ut i 2012 av Schibsted Forlag.Kommentarer

Populære innlegg